EXPERT IN LEKDETECTIE
DOOR HEEL NEDERLAND

Gevolgschade

Wij nemen uw waterschade op en claimen bij uw verzekering 

Wat is schaderapport

Een schaderapport is een rapport met verslaglegging over de geleden schade zoals keuken, laminaat, stuck en sauswerk en alles wat beschadigt is. Hierin wordt de oorzaak van de schade vermeld en de omvang. De omvang van de schade wordt hier in beschreven en vastgelegd middels fotos en beschrijving. Wij zijn ontvankelijk en onpartijdig ten alle opzichten.  Wij doen ons best om alle schade te vermelden zodat men verggoed krijgt van de woon, opstalverzekering of inbudelverzekering.

Wanneer het om een lekkage gaat wordt behalve de schade ook de reparatiekosten geclaimd bij de de opstalverzekering. Gaat het om schade in een woning, kantoor of winkel, dan wordt in het schaderapport worden vermeld wat de toegekende schadevergoeding is en hoe deze tot stand is gekomen.

Wij als schade rapporteur nemen wij de schade global aan, bij voorbeeld vochtplek aan de muur; sommige verzekeraars gaan de hele kamer sausen die andere alleen een kant van de muur den de andere alleen de plek. Daarom nemen wij globaal de schade op.Of bij voorbeeld: Laminaat beschadigt door de lekkage:  sommige verzekeraars gaan de hele kamer herstellen die andere alleen die paar planken en de derde  de hele verdieping, dat ligt altijd aan de verzekeraar en niet aan de Schaderapporteur.

Maar mocht u niet mee eens zijn met de schade dan kunt u altijd nog contact opnemen met een expert voor  contra-expertise.  

Een schaderapport voor de schade aan uw woning

Heeft u schade opgelopen? Wij nemen de schade op vervolgens stuurt Uw verzekeringsmaatschappij zal een van haar schade taxateur sturen om de schade bij u op te bepalen. Deze schade-expert doet verslag van zijn/haar bevindingen in een schade taxatie rapport. Bent u dan helemaal afhankelijk van wat er in dit rapport staat opgenomen? Nee, pas wanneer u niet tevreden bent kunt u in zo’n situatie een contra-expert inschakelen voor de vaststelling van de schade

De schade laten vaststellen door onze contra-expert

Schadeoplossing Nederland kan de schade in uw woning vaststellen. Wij behandelen helaas geen autoschade. Heeft u te maken met waterschade door bijvoorbeeld lekkage of heeft u brand gehad? Onze onafhankelijke contra-expert komt kosteloos bij u langs om de schade vast te stellen.

Deze schadevaststelling wordt bij de verzekeraar voorgelegd en de schade-expert en contra-expert gaan met elkaar in gesprek. Uit dit gesprek komt de schadevergoeding naar voren die werkelijk past bij uw schade, en niets minder.

Vraag direct een onafhankelijke vaststelling van uw schade aan

Bent u niet tevreden met het resultaat van uw verzekeraar? Vraag dan direct hulp van onze experts. Wij bekijken de schade en gaan vervolgens in gesprek met uw verzekeraar. Onderaan deze pagina kunt u uw schade online melden, maar bellen kan natuurlijk ook: tel. 0850045796