EXPERT IN LEKDETECTIE IN DEN HAAG EN OMGEVEING

Ook voor SPOED zijn wij  24/7 bereikbaar 

Wij rekenen geen voorrijkosten 

Deskundige lekdetectie in Den Haag zonder hak- & breekwerk. Snel geholpen! 24 uur per dag staan onze ervaren vakmannen voor jou klaar! Met onze geavanceerde apparatuur sporen wij lekken op, zonder hak- en breekwerk.
Bijkomend voordeel: uw verzekeraar vergoedt in bijna alle gevallen de kosten!

Wij sporen jouw lekkage op!

Voor alle lekkages zoals:

Lekkage dak, Lekkage badkamer, Lekkage dakkapel, , Lekkage waterleiding, Lekkage vloerverwarming, Lekkage radiator, Lekkage dakgoot, Lekkage schoorsteen, Lekkage muur, Lekkage dakraam, Lekkage opsporen, Lekkage plafond, Lekkage gevel of spouwmuur, Lekkage door sneeuw en kou, Lekkage schuur, Lekkage venster, Lekkage kelder, Lekkage keuken, Lekkage sifon,,,,,, Lekdetectie, voor alle lekkages

Lekdetectie voor particulieren, bedrijven, VvE.s  en verzekeringen.

Contactformulier

Altijd dichtbij

Lekdetectiebedrijf Hoofdkantoor

ProAqua Lekdetectie

Regentesseplein 230

2562 HC Den Haag

info@proaqua-lekdetectie.nl

Bel  085-00 45 796

 

Werktijden:

Mandag      8-21

Dinsdag      8-21 

Woensdag  8-21

Donderdag  8-21

Vrijdag         8-21

Zaterdag     9-20

Zondag       9-18

Lekdetectie Spoed

Bel  085-00 45 796

Er zijn verschillende situaties waarin lekdetectie als spoed wordt beschouwd en direct actie vereist is. Hier zijn een paar voorbeelden:

  1. Waterlekkages: Als er een waterlek is dat niet onmiddellijk kan worden verholpen, kan het een noodgeval zijn. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als er een breuk in de waterleiding is opgetreden, of als er water uit het plafond of de muren stroomt.

  2. Brandgevaar: Water in de meterkast. Als er een lekkage is die het risico op brand en kortsluiting vergroot, bijvoorbeeld bij lekkages aan electra,, kan lekdetectie spoed hebben.

  3. Schade aan eigendommen: Als er een lekkage is die schade aan eigendommen veroorzaakt, kan het nodig zijn om snel actie te ondernemen om verdere schade te voorkomen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij lekkages aan daken, muren of ramen.

In het algemeen geldt dat als je denkt dat er sprake is van een noodsituatie of als je twijfelt, het beter is om het zekere voor het onzekere te nemen en direct een professionele ProAqua Lekdetectie  in te schakelen.